Publications
Hvordan digitalisering endrer regnskaps- og styringsinformasjonen
Katarina Kaarbøe, Dan-Richard Knudsen og Anita Meidell
Magma, nr. 6, 16-26 (2018)
Knowledge Management Systems and Work Improvements: The Moderating Effects of Work Characteristics
Leif Jarle Gressgård and Torstein Nesheim
Journal of Information & Knowledge Management (2018)
Plattformer og digitale økosystemer. En smakebit på restaurantbransjen i Oslo
Vilde Koch Fredriksen og Iselin Kvitstein
R03/18
Crude oil trade and green shipping choices
Haiying Jia
Transportation Research Part D: Transport and Environment, 65, 618-634 (2018)
Økonomisk analyse av alternative produksjonsformer innan oppdrett
Trond Bjørndal og Amalie Tusvik
R07/18
Proximity in Bank-Borrower Relationships. Are Small and Newly Established Firms Hit Harder by Bank Branch Closures?
Ragnhild Grønn Johannessen og Frida Lobenz Skarstein
A04/18
How does the type of remuneration affect physician behaviour? Fixed salary versus fee-for-service
Kurt R. Brekke, Tor Helge Holmås, Karin Monstad og Odd Rune Straume
A03/18
Competition and physician behaviour: Does the competitive environment affect the propensity to issue sickness certificates?
Kurt R. Brekke, Tor Helge Holmås, Karin Monstad og Odd Rune Straume
A02/18
Konkurranse og effektivitet i det norske sparebankmarkedet. En empirisk analyse av konkurranse og effektivitet blant norske sparebanker i perioden 1997-2013
Karl Eilertsen Barvik og Magnus Sveen Nygaard
A17/17
Emosjonsregulering i ledelse på tvers av organisatoriske og nasjonale grenser
Berit Sund og Synnøve Nesse
Magma, nr. 5, 52-60 (2018)
Hvordan sikre innovasjon ved å samarbeide med en konkurrent?
Synnøve Nesse
Magma, nr. 5, 61-70 (2018)
Consumer responses to hedonic food products: Healthy cake or indulgent cake? Could dialecticism be the answer?
Alexander Jakubanecs, Alexander Fedorikhin and Nina Marianne Iversen
Journal of Business Research, 91, 221-232 (2018)